ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİ KORUYORUM, GERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUM PROJESİNİ BAŞLATTILAR

ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİ KORUYORUM, GERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUM PROJESİNİ BAŞLATTILAR

GELECEĞİMİ KORUYORUM GERİ DÖNÜŞTÜRÜYORUM PROJESİ

Okulumuzun  E-twinnning projesi olan Geleceğimi Koruyorum Geri Dönüştürüyorum projesi okulumuz Öğretmeni DERYA PAKEL SEVİM in içinde bulunduğu grupla başlamıştır.

Doğa ve çevrenin korunması doğadaki tüm canlıların sağlığı için yapılabilecek en önemli şeydir. Doğal kaynakların korunması, enerji tasarrufunun sağlanması, atık miktarın azaltılması, çevre kirliliğinin azaltılması, geleceğe ve ekonomiye yatırım olması açısından geri dönüşüm oldukça önemlidir. Küçük yaşta geri dönüşüme karşı gelişecek olumlu davranışlar ilerde doğayı seven, içinde bulunduğu çevreye değer veren ve hayat boyu geri dönüşümü hem evinde hem iş yerinde uygulayan ve uygulanmasını teşvik eden yetişkinler olmalarını sağlayacaktır. Akranlarıyla yaparak yaşayarak öğrenme ortamında farkındalıkları yüksek bireyler olmalarına fırsat verilecektir.

Projenin afişi öğretmenimizn tasarladığı afiş oy sonucunda seçilmiştir

29-11-202129-11-202129-11-202129-11-202129-11-2021