ŞEHİT ENGİN TİLBAÇ ANAOKULU
Yeni Mahalle 26295 sok.No3/901

VİZYON

*İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimini gün geçtikçe daha nitelikli kılmak *İnsanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek. *Çocukların düşünmelerini, soru sormalarını düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak *Çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine, problem çözebilme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak *Sınıf, araç- gereç, bahçe, oyun ve spor alanlarının fiziksel donanımlarını arttırmak ve bunların kalitesine önem vermek *Aile katılımını arttıracak programlar geliştirmek *Öğretmenlerin kendilerini geliştirip yenilemek deneyimlerini ve sorunlarını birbirleriyle paylaşmak, teknolojiden faydalanarak iletişim ağları oluşturmak *Sevgi, güven, oyun ve arkadaş ortamıyla çocukları zihinsel ve duyusal olarak ilköğretime hazırlamak.

MİSYON

OKULUNU SEVEN PAYLAŞMAYI BİLEN SORUN ÇÖZEBİLEN KARAR VEREBİLEN ÖĞRENMEYİ BİLEN SORUMLULUK, HOŞGÖRÜ, YARDIMLAŞMA, DAYANIŞMA DUYGUSU GELİŞMİŞ MUTLU, GÜVENLİ, SAĞLIKLI, BAŞARILI ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK VE MESLEKİ ETİK KURALLARI GEREĞİ ÇOCUK ÖNCELİKLİ OLMAK

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak Beslenme Dostu Okul Projesi Eko Okullar Projesi Okullarda Orman Projesi